Harrytur til Sverige!

I går tok jeg, Ane, Jenny og Anders en tur til Sverige! Målet med turen var godis, alkohol og kjøtt. Vi er jo fattige studenter så vi må til Sverige en gang i blant for å hamstre litt.
Det var først litt usikkert om vi skulle ta turen, så jeg satte meg opp som pepperspray for naboen min Ida til klokka ble 2-3. Litt over 7 fikk jeg en melding fra Ane om at det ble tur likevel. Herregud så trøtt jeg var. Men jeg trossa søvnen (noe som kanskje har noe med at jeg forsov meg i dag) og tok på meg boblejakka mi og lua mi. Det var kaldt ute!

Mens jeg venta på Jenny fikk jeg en telefon fra Ane om at hun måtte hente Anders fordi han var så trøtt og ble bare med om hun gjorde det. Han var nok trøtt, ja. Forsvant til drømmeland ganske fort på turen hjem.
Jeg og Jenny satt bak og oppførte oss til tider som små unger. "Er vi fremme snart?", "Jeg må på do?", "Skru opp musikken" osv.

Men til slutt kom vi oss altså over til Sverige. Første besøket vårt ble "Systembolaget" som for oss nordmenn er kjent som Vinmonopolet. Jeg skal fortelle dere en ting. Det er kjipt å være 19 i Sverige. Jeg, som eneste 19 åring av gjengen, har ikke lov å kjøpe alkohol på systembolaget. Man må være 20. Jeg kan helt ærlig si at jeg allerede har begynt å telle ned dager og måneder til jeg blir 20! Ane kjøpte en Baccardi Razz for meg, men det hjalp ikke så mye med på kvoten vår, som vi allerede var en skygge bak oss.

Etterpå gikk turen til godiset! Jeg var i himmelen. Jeg var så glad. Det var godteri overalt! Og dette førte jo selvfølgelig til munndiaré! Etter at jeg har trent, når jeg er superhappy, da bare fosser det ord ut av munnen min! Helt fantastisk.

Kjøttet som ble kjøpt var bacon og kylling. I loves me bacon! Det er helt himmelsk. Og når man kan få 2 kg kyllingfileter for 99 kr, er ikke jeg den som tviler! Åh, jeg ELSKER Sverige! Godt å være litt svensk. Takk, Farmor! Hehe :)

Tilbake var det selvfølgelig toll (selv om vi hadde sendt "Toll" til 2131 eller noe og fått beskjed om at det var fritt fram). Jenny holdt på å freake ut, hun var så nervøs for å bli tatt. Jeg fikk latterkrampe av henne fordi hun var så stressa. Vi nærmet oss tollerne, en bil holdt på i bli sjekka, vi ble ikke vinka inn! Jenny tenkte hun skulle snu seg så diskret som mulig og se om det kom noen etter oss. Plutselig skrek hun: "De kommer ikke etter! Åh, det er nå vi skulle kjøpt mer sprit!" Og dette var jenta som hadde sagt at jeg bare kunne FÅ alle vinflaskene hun hadde kjøpt fordi hun ikke ville ha noen skyld i tollen!
snapshot200910012


I morgen har jeg seminardag og da skal jeg og gruppa mi ha en framføring om KOLS! Stump røyken, folkens! It's not looking pretty!
Ellers skal jeg på legemiddelregning i dag og på sykepleiebar. Det likær vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits