Dette har vært en ganske dårlig dag når jeg tenker meg om

Dagen i dag har egentlig ikke vært en særlig god dag når jeg tenker meg om. 10,5 dårlige ting faktisk!
Den starta med at jeg sto opp halv syv ufrivillig (nr. 1), så merket jeg at jeg hadde vondt i halsen (nr. 2). Da jeg gikk for å ta bussen var den siden av fortauet stengt så jeg måtte gå rundt (nr. 3). Jeg mista balansen 2 ganger på bussen, holdt på å falle i fanget til en gammel dame første gangen (nr. 4) og slå til en dame i fjeset med veska mi den andre gangen (nr. 5). 

Vi skulle ha forelesning på Edderkoppen med den kjedeligste dama og et egentlig greit tema, men den kjedelige foreleseren ødela det (nr. 6). Jeg, Trude og Kjersti bestemte oss for å gå og gikk en tur på kafé mens sola begynte å titte fram. Det var jo en god ting. Kanskje dagen begynte å bli bedre?

Jeg gikk hjem og en voldsom vind slo meg i fjeset da jeg rundet hjørnet til inngangen min. Flere sandkorn trosset pupillenes intimgrenser (nr. 7) og jeg vrikka nesten foten der jeg gikk meg øynene mine limt igjen (nr. 7,5). Heisdøra sto åpent og det blåste like mye i trappeoppgangen som det hadde gjort ute. Mistenkelig...

Vel inne i hybelen skulle jeg skru av iPoden. Dette var ikke dagen for en samarbeidsvillig iPod (nr. 8,5). Jeg lot den være. Begynte å rydde hybelen, støvsuge og skifte på senga, alt for at jeg ikke skulle få tid til å begynne på STOPP 4 før jeg skulle dra til veiledningssamtale. Oppdrag vellykket!

Men ulykken begynte igjen. Da jeg kom til bygget der jeg skulle ha samtale, funket ikke nøkkelkortet mitt (nr. 9,5). Heldigvis kom det en gående ut av døra ikke så lenge etterpå. Jeg fant kontoret ganske lett og hadde en hyggelig samtale med Gro. Fikk tilbakemelding om at hun trodde jeg kom til å bli en veldig god sykepleier ut i fra de egenskapene og det humøret hun hadde sett av meg i timene. Kan ikke klage på slikt!

Midt under samtalen begynte telefonen min å ringe. Det kunne jo egentlig bli lagt til uflakslista, men hun hadde også fått en telefon midt under samtalen, så jeg lar den gå. Men det var Anders som spurte om veien til kontoret hennes. Jeg tenkte det skulle ta kort tid å ta heisen ned fra 6. etasje og forklare han, men heisen stoppa i nesten alle etasjene på vei ned (nr. 10,5).

På vei hjem traff jeg på Ole og snakket litt med han før jeg akkurat klarte å rekke bussen hjem til en sulten Ida. Vi laget kylling, ris og bernaise saus og det ble et herremåltid! Etter enormt mye oppvask gikk vi til hver vår hybel.

Jeg synes det er en ganske dårlig dag (med noen få, men gode hendelser som trekker opp), synes ikke du?

snapshot200910075


I kveldens øyeblikksbilde drikker jeg te for den vonde halsen min. Pass på der ute. Vinden begynte å blåse skikkelig i dag! Ikke bli syk (noe jeg kanskje blir snart)

3 kommentarer

PETTER!!

07.10.2009 kl.19:33

Fin blogg! Jeg anbefaler bloggen til min kjære niese, www.maif.blogg.no!

stx3

07.10.2009 kl.19:33

er du lei av monsterhitene som jeg har postet?

kom innom og fortell meg ditt svar :)

barbiegirl.

07.10.2009 kl.19:34

hej, vet du hvordan man blogger med mobilen sin ? jeg har sony ericsson hvis det har noe å si :-) svar på min blogg ,trenger virkelig hjelp :) <3

Skriv en ny kommentar

hits