Au, au, au, men helga blir bra!

Hver ettermiddag i hverdagene sitter jeg på skolen og enten leser eller skriver studieoppgaver. På fredag var jeg f. eks på skolen fra 8.30 til 17.30. Flink student ikke sant? Jeg gjør det for at jeg skal ha god samvittighet i helgen for at jeg ikke gjør noe skolearbeid da. Helgen er hellig når jeg jobber så mye i ukedagene. Det synes jeg at jeg fortjener. I morgen er det bare 1 måned til anatomieksamen og i løpet av den tida må jeg skrive 3 studieoppgaver og lese! Au, au, au.

Og så til litt fysisk au. Trening. For etter at jeg trente på onsdag trodde jeg ikke at jeg hadde blitt støl, men så feil jeg tok. Leggene mine er støle, tricepsene mine verker, men verst av alt er de nedre magemuskelene mine. Jeg kan ikke le eller hoste uten at jeg må avbryte fordi det gjør så vondt. Jeg kan ikke engang sette meg skikkelig opp uten at jeg må ta armene til hjelp. Au, au, au.

Mange av vennene mine her i Oslo har dratt hjem for helga (eller så er de syke). Hva skulle jeg gjøre da? Er så vant med å ha planer med dem at det er helt rart når jeg plutselig har helga helt fri. Au, au, au.
Men jeg tok helt feil om at jeg ikke kom til å gjøre noenting. 
Jeg og Ole, siddisene, er fremdeles i Oslo og han skryter av kokkekunstene sine så jeg tenkte at jeg måtte teste de ut. Derfor blir det middag på meg i kveld som jeg ikke trenger å lage selv!    

Og mens andre drar kommer det noen til Oslo. Linda kom hjem fra Italia. Herligere jente skal man lete lenge etter. Er fryktelig misunnelig på livet hennes i sør. Høres fantastisk ut. Godt at hun tar turen innom oss som er igjen i kalde Norge. Men det er ikke bare hun som er her, Marte (og Bård) er også i Oslo for helga! Jeg gleder meg sånn til kafémøtet i morgen.
Men det stopper ikke her, da jeg var på vei hjem i dag, traff jeg Johanne, Cecilie og Lisa på t-banen som jeg har gått på vgs med! Så tilfeldig og så gøy! Denne helga blir bra!

snapshot200911071

Fornøyd med hjemmelaga quasidillas. Nam nam!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits