En helg full av tilfeldige møter

I ettermiddag tok jeg meg en tur ned til Tullins for å treffe dramafolk fra Stavanger. Bård og Ingi var der da jeg kom. Etter en kaffe mocca og litt småsnakk joina Marte oss. Det er først når jeg treffer venner hjemmefra at det går opp for meg at jeg faktisk bor i Oslo. Jeg har faktisk flyttet ut og bor for meg selv. Synes flere skal gjøre det. Alt for mange som fremdeles bor hjemme i Stavanger. Satser på at Marte kommer i begynnelsen av neste år!

Vi bestilte Giga Burgere, snakket om alt og ingenting. Men så kom Lars. Og så kom Hadle. Og så gikk Ingi. Og så fikk vi høre en mengde utrolig tørre vitser med land som punchlines. Da jeg utfordret dem med U.S.A tok det helt av. Tror aldri jeg har fått fysisk vondt av å høre på noen lage en vits, men beklager Lars, det var smertefult. Men jeg har blitt litt glad i Kissa og Ronny som hadde hovedrollen i de fleste vitsene. Bortsett fra Hadles da, som ikke hadde noen mening what so ever.
 
pb080063
Lars - Alt for mye energi
pb080060
Hadle - Sliten av å gå på Teaterhøgskolen

pb080059
Bård - Lei seg fordi han ikke bor i Oslo

pb080069
Marte - Sugen på øl (vil også flytte til Oslo)

Etter 4 timer i Tullinvarmen så jeg Anders gå forbi og jeg gikk ut for å si hei. Tror jeg fikk litt kuldesjokk for jeg begynte å skjelve i beina og var på grensen til å hakke tenner. Men det ble et kort hei. Jeg skulle ta trikken med Marte og Bård til Jernbanetorget for de skulle ta toget til Gardermoen. Skuffa over korte Oslobesøk (og få, kom til meg)!

pb080066
Herlig gjeng, ikke sant?

Da de hadde gått av trikken, ble jeg med den videre. Akkurat idet den begynte å kjøre, så jeg Espen gå over veien. Vinkende kjørte trikken forbi og et vink fikk jeg tilbake. Det er sjeldent det. Jeg har hatt så mange tilfeldige møter denne helgen, og det har vært så deilig! Håper ikke det bare er denne helga. Jeg liker det!

I morgen er det på'n igjen. Lesing og skriving på læringssenteret fra morran til kveld. Kun 1 måned igjen til anatomieksamen. Pugge pugge pugge!

pb080057
Må jo legge ut uflatterende bilde av meg og. Skal det være så skal det være. På dette bildet tenker jeg...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits