794 sider

I dag morres, på bussen til skolen satt jeg og, jeg vil ikke kalle det overhøre, men det blir jo nesten det, overhørte en samtale mellom to videregåendeskoleelever. Hun ene satt og klagde over at de hadde nesten 100 sider i pensum til MiP (musikk i perspektiv for de som ikke visste det) tentamen (eller var det eksamen) og sutra over hvor utrolig mye det var.

Jeg satt der og så for meg min fine samling av Wyllerbøker som jeg visste måtte være mer enn 100 sider til sammen (som jeg burde kunne til tirsdag da jeg har anatomieksamen). Det verste er at jeg pleide selv å sitte og klage over at jeg hadde 40 sider å lese til en historieprøve eller noe sånt på videregående. Veldig trist at jeg ikke visste hvor godt jeg hadde det da. Hvis jeg hadde lest halvparten så mye jeg gjør på anatomi nå, på historie og religionsfag er jeg sikker på at jeg hadde hevet karakteren ikke bare ett, men kanskje to hakk!

Så her sitter jeg, 1 uke før eksamen og plutselig mistet jeg motivasjonen til å lese (kan ha noe med at jeg hadde obligatorisk kommunikasjonskurs og mista flere timers lesing og måtte tilbringe dagen med ei vimsedukke av ei lærer), men det ble til at jeg leste et sammendrag av kroppens organer og hang noen notater opp på veggen.

Men dette antallet sider hadde enda ikke forlatt hodet mitt, så jeg satte meg ned (og som vi alle gjør når vi er umotiverte til å lese, finner vi på noe helt unødvendig som å støvsuge listene i leiligheten, kanskje?) og plusset sammen pensumsidene våre og fant ut at det ikke var mer enn 794 sider. Jeg må si jeg var litt skuffet. Trodde jeg i hvertfall hadde 1000. Men det var 794 sider altså.

Forresten, bli med å gro adventsbart ^^ Ingen barbering av overleppa i 24 dager!

snapshot20091202
Hvis jeg skal få bart trenger jeg litt hjelpemidler da ;-)

4 kommentarer

Camilla

02.12.2009 kl.20:00

Derfor gjelder det å begynne tidlig! :D Leste anatomi 3 timer på søndag og 6 timer idag! :D Tihi :)

Miriam

02.12.2009 kl.23:37

Camilla: Haha, pleier å være på skolen fra 9-17 med både effektiv og ineffektiv lesing :P Blir en bra eksamen dettane!

Camilla

03.12.2009 kl.09:04

Du klare deg bra! :D Det ska eg og, og eg har ikkje anatomieksamen før 4. juni! :D Også lese eg nå :D Det syns eg e bra :)

Masse lykke til! <3

Miriam

03.12.2009 kl.17:31

Camilla: Du er heldig! Men på den annen side... Jeg blir ferdig på tirsdag :D

Skriv en ny kommentar

hits