Kulde og stearinlys

Nå er det sannelig kaldt ute. Det er det eneste jeg kan tenke på når jeg går ute. Ikke om jeg rekker bussen, hva jeg skal ha til middag eller hvor kort tid det er igjen til anatomieksamen, men altså hvor mye jeg fryser. Uansett hva man har på seg fryser en eller annen del på kroppen.

Jeg har endelig fått tak i en ekse fyrstikker og lysene mine er nå tent.

pc030018
Det ble en herlig avslappa stemning her med en gang. Det trenger jeg nå så kort tid før eksamen. I morgen skal noen fra klassen sitte og diskutere anatomi. Jeg vet ikke om jeg er klar til tirsdag altså! Uff, uff :(

MEN før den tid skal jeg få besøk. Ikke bare besøk, men overnattingsbesøk! Kristine, ei venninne jeg har gått på skolen med siden 2. klasse på barneskolen kommer til med en venninne (som jeg har gått på ungdomsskolen med, men jeg kan ikke huske at vi noensinne har snakket sammen). De skal på Backstreet Boys konserten på lørdag, men kommer til byen litt før og da skal de sove her hos meg! 

pc030022
Kanskje du lurer på om det er plass til tre stykker i hybelen min. Ja, det er plass det. Men med veldig redusert gulvplass! Jeg har til og med bevis på at det har vært flere enn 3 i hybelen min. FEM, til og med! Ikke at alle sov her da, var bare meg da. 

Det skulle liksom være en kveld der vi diskuterte anatomi og svarte på spørsmål. Dumt å legge det på en lørdagskveld for da begynner Knoll og Tott å tenke og plutselig sitter alle der og sipper øl og vinmonopolets perler mens vi prøver vårt beste å svare på anatomispørsmål. Det varte vel i 15 minutter og så var anatomien plutselig forsvunnet fra kvelden. Men det var veldig koselig og vi fortjente en kveld til å ha det gøy!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits