En dose luni, takk!

Denne helga har jeg fått en god dose luni, og jeg likær det! Kristine kom med venninna si Therese og overnatta hos meg. Mine første overnattingsgjester hjemmefra! Gratulerer! I dag ble det kafébesøk med dem, Kristines erobring og Evi! Enda mer dose luni! Wow, mange utropstegn til nå... Anyway, jeg burde jo egentlig bruke dagen til å lese i Wyller (*elsk*), men tok meg friheten til å sove lenge (ta igjen søvn for alle de dagene jeg har stått opp tidlig og lagt meg seint dedikert til anatomieksamen), rehabilitere og treffe venner langveisfra.

Men i morgen skal dagen tilbringes med Wyller i fanget og eksamensoppgaver opp til hit! Bare tenk, på tirsdag etter klokka 13 er det hele over (hvis jeg står, noe jeg SKAL gjøre). Så herlig det skal bli! Serri perri (den var for deg Idunn)!

La oss håpe dosen med luni har gitt meg et skikkelig kick til å lese og pugge i morra

5 kommentarer

Idunn

06.12.2009 kl.14:36

Sette pris på "Serri Perri"- en :) Forsov meg i dag. Ikkje bra, me tanke på at eg

ska skriva ein stil i dag. Chill, d. Må bare lesa om d fusst. Men eg klare d på 22

timer. D e jo jul. Serri perri! E du ferdi me alt før jul på tirsdag, du då?

Miriam

06.12.2009 kl.15:56

Idunn: Det hørtes ikke bra ut, men jeg vet at hvis noen klarer det, så er det deg :)

Jeg har fremdeles hjemmeeksamen og legemiddelregningseksamen før jeg har juleferie som sikkert blir rundt 16. desember. Men kommer til å føle at det er ferie når tirsdag er over. 13.01 kommer jeg til å smile litt ekstra :)

Idunn

06.12.2009 kl.21:11

Åh, heldiggris. Eg og har ferie den 16. MEN. 15: desember: presentasjon 16. desember: presentasjon og 3, ja nettopp, 3, innleveringer. Men viss eg blir ferdig me den eg holde på me i dag, og d må eg, så har eg skreve 3 på ei uga (og to av de på ein dag kver), så d e vel muligt... :) Lykke t!

Miriam

07.12.2009 kl.00:46

Idunn: Lykke, lykke til! You can do it! Gleder meg skikkelig til nyttår :D Det blir bra og da er alt bra, ingenting å stresse over, bare kos!

Idunn

07.12.2009 kl.01:19

Eg vett. Men DU stappe hånnå inn der-du-vett på kalkunen...

Og guuuuudd løkk på xamn!!!

Skriv en ny kommentar

hits