Nyttårsforsett og eksamen

For første gang på lenge har jeg funnet et forsett som jeg tror jeg kan klare å holde. For en god stund tilbake sa jeg at bloggen min skulle handle om sykepleiestudiet, og bare det, men som dere sikkert har merka har jeg klart å spore av litt.

Det står mer og mer i media om at må være forsiktige med hva man legger ut og skriver om seg selv. Jeg har selv fått meldinger og telefoner fra foreldrene mine som har vært skeptiske over det jeg har skrevet og at jeg må passe på.
 
Mitt nyttårs forsett er altså at bloggen skal handle om det som er relatert til sykepleieutdanningen (og studentlivet i Oslo). Det blir ikke bare nålestikk og sykehjemsstell, vi er jo sosiale på sykepleien! Det er langt i fra et kjedelig studie, hvertfall ikke med de jeg går sammen med!

Etter nyttår får bloggen min en liten makeover, om jeg kan kalle det det.

I går ble jeg ferdig med anatomi, fysiologi og biokjemi eksamen! Det var herlig, herlig, fantastisk! Med mindre du har vært gjennom 4 uker med lesing hele dagen, pugging og diskutering tror jeg ikke du forstår lettelsen av å se et eksamensark der man følte at man kunne svare på alt og muligens oppnå målet sitt! Og ikke minst legge det bak seg!

Om 1 uke er det duket for eksamen i legemiddelregning der man må ha 100 % rett for å stå! Jeg tror vi har 4 forsøk, men det er ikke et alternativ for meg. Jeg skal stå på første!

Og helt til sist skal semesteroppgaven inn. Den skal handle om min personlig utvikling innen det praktiske og teoretiske jeg har lært dette semesteret. Jeg har som mål å levere den inn samme dag som legemiddelregningseksamen. Da har jeg ferie fra 15. desember. Så herlig!

3 kommentarer

kathinka

09.12.2009 kl.11:10

Bra forsett! Det er meningen med min også=) Min skal handle om mat da ;)

Uten mat og drikke duger helten ikke!

Men gleder meg til å lese mer om studiet ditt =)

Miriam

09.12.2009 kl.11:17

kathinka: Legg igjen linken til bloggen din'a, så sjekker jeg den ut! Lykke til :)
Sv; Genialt! Kanskje det var litt kult å prøve noe nytt? Forhold er i min mening best, men skal innrømme at å være venner med benefits er bedre på visse områder!;)

Skriv en ny kommentar

hits