JULEFERIE

I dag leverte jeg inn hjemmeeksamen og kan si at nå har jeg juleferie! I morgen skal jeg hjem til Stavanger. Jeg håper det ikke er like kaldt der som det er blitt her i Oslo. Jeg klarer nesten ikke puste når jeg går ute. Nesa mi blir rudolfrød på ett blunk, og det kjennes ut som nåler stikker meg gjennom klærne over hele kroppen uansett hvor mye klar jeg har på meg (men det er litt deilig å se at kulda og snøen fremdeles er en realitet i Norge)!

Jeg har fremdeles ikke pakka, men det tar jeg meg av i morra. Reiser jo ikke før på kvelden. Eneste jeg må planlegge er hva jeg skal ha på meg på nyttår og julaften, ellers kan jeg bare hive noe støff i kofferten.

Jeg har åpna en julegave i dag da. Hihi, farmor og farfar hadde kjøpt en gave som er til hybelen og jeg hadde ikke fått plass til å ta den med til Stavanger. Det var noen flotte lysestaker i 3 forskjellige størrelser. Jeg ble kjempeglad da jeg så de. Bare i går tenkte jeg over at jeg ønsket med noen lysestaker. Utrolig hvordan det funker.

God juleferie, alle sammen!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits