Lærerike arbeidshelger

I dag var jeg på jobb. Jeg er veldig glad for at jeg skal jobbe fast med de jeg jobba med i dag. Hun ene har vært sykepleier i 8 år og ville mer enn gjerne lære meg sykepleieprosedyrer. I morgen skal jeg få øve på å ta CRP på henne og kanskje på en pasient etterpå. Selve stikket er vel helt likt som når man måler blodsukker, men all trening er god trening.

Hun sa til og med at jeg kunne stikke sprøyter i armen hennes for å øve meg, før jeg i det hele tatt har lært det på skolen. Siden jeg har bestått legemiddelregningseksamen, noe jeg nevnte for henne, sa hun at jeg kan begynne å dosere medikamenter etterhvert også. Ser fram til jobbhelgene mine! Både på grunn av det og lønna! Kjempedigg å tjene 3000-4000 kr ekstra for bare 2-3 dagers jobbing for en student.- Sykepleierpraktikanten


4 kommentarer

E

31.01.2010 kl.11:49

Hei! Lurer på hvor du jobber hen, og hvor dan du fikk jobben? Skal begynne å studere sykepleie neste høst og synes det er veldig spennende å følge bloggen din :)

Miriam

31.01.2010 kl.13:07

E: Det var hyggelig å høre! Sykepleie er absolutt å anbefale, men alle sykepleiestudiene i landet er forskjellig. Har sammenlignet mye med venninner så hvis du lurer på noe er det bare å spørre ;)

Jeg jobber på en aldersbolig i Oslo og fikk jobben helt tilfeldig egentlig. Besøkte en som bodde der, kom i snakk med en av de ansatte og vips så hadde jeg jobben. Det hjalp nok at jeg var sykepleiestudent ;) Kan dessverre ikke gi deg nøyaktig svar pga. taushetsplikt.

E

03.02.2010 kl.19:43

Tusen takk for svar! :) Jeg har akkurat søkt på HiO så det hjelper mye å lese hvordan du har det der. Får et lite innblikk i hva jeg har i vente, som er helt supert!

Miriam

03.02.2010 kl.21:25

E: Du har mye å glede deg til ;)

Skriv en ny kommentar

hits