Min første tur i trekket

I korte trekk var hytteturen slitsom! På en bra måte da, så klart. Første kveld ble jeg sjenket uten at jeg visste det fordi Lasse og Jenny tror jeg det var, juksa da jeg skulle kjøre buss. Fy på seg! Med jeg våkna opp uten bakrus og var klar for en dag i bakken. Slalomski falt valget på. Det første jeg klarte å gjøre var å kutte tommelen min på skiene.

Vi tok gondolen til topps og jeg skulle da lære meg alt fra bånn av... Jeg er SVÆRT takknemlig for at Anders og Jørgen holdt ut med pingle-Miriam så lenge som de gjorde. Jeg følte meg så håpløs og til bry. Etter hvert fikk jeg taket på det da. Knall og fall, men mange av de var med vilje fordi jeg syntes det gikk for fort og klarte ikke bremse. Derfor halve rompa mi er helt blå! Og selvfølgelig klarte jeg å tryne helt i enden av løypa sånn at alle kunne se. Men der og da hadde jeg trynt så masse at jeg ikke brydde meg noe særlig.

Etter 1 times pause i varmestua fikk Kamilla og Andreas ansvaret for meg. Vi tok en veldig brei og slak løype der jeg fikk øvd på svinging. Kamilla var en veldig flink instruktør. Og hun var veldig snill som henta skien min for meg da jeg falt så den spratt av.

Ved varmestua traff vi de andre igjen og vi tok samme løypa ned som jeg hadde tatt tidligere. Utrolig hvor flink jeg hadde blitt! Var en helt annen Miriam som rant ned de bakkene enn for 2 timer tidligere. Klarte til og med en heftig fin sving i full fart. Eneste som var skummelt var at det var begynt å bli isete og jeg fikk ikke like godt feste under skia. Tror det er derfor jeg falt 5 ganger siste løypa jeg kjørte.

Kvelden besto av alias, drikkeleker, latter, fulle folk, afterski, dansing på bordene, snøkrig, særeste nachet jeg noensinne har opplevd, og 3 timer søvn... Kan det bli bedre?!

5 kommentarer

marthe

24.01.2010 kl.21:05

Hei, Fin blogg :D du skriver bra :-D

helene & christine

24.01.2010 kl.21:06

hei! kjempe fin blogg, du skriver bra :D

hadde satt pris på en kommentar tilbake!

Camilla - veien til toppidrett

24.01.2010 kl.22:50

haha, hørtes trivlig ut! :D

Silje

25.01.2010 kl.12:29

Spennende blogg du har.

Silje

25.01.2010 kl.16:09

Svar: Takk for det.

Skriv en ny kommentar

hits