Sykepleiebar

En del av sykepleiestudiet består av studentlivet utenom skolen. Skolen, studentrådet eller noe i den duren gir sykepleiestudentene muligheten til å samles i kantina vår for å, vel... Ha et sted å drikke, prate og høre på musikk.
Etter det jeg tror er 3 måneders pause er sykepleiebaren endelig tilbake!

Først var det vors hos Anders, så var det sykepleiebar og til slutt tok vi turen til Samfunnet. I løpet av kvelden hadde jeg korte samtaler, lange samtaler, koselige samtaler, kjedelige samtaler og samtaler med nye mennesker. Følte meg veldig sosial. Jeg fikk også sett venninner kline, par krangle og jeg veltet flere ølglass. Åjada, sykepleierstudentene er tilbake!

Noe jeg også prøvde å gjøre hele kvelden var å ringe til praksisstedet mitt for å si at jeg ikke kom til å komme på jobb i dag.  Jeg har vært småforkjøla hele uka, to av medstudentene mine er allerede syke, derfor tror jeg ikke at det var noen overraskelse at jeg ikke var der i dag. Men uansett, jeg ringte og ringte. Ingen ved avdelingen tok telefonen. Verken jeg eller Ulrikke nådde gjennom.

Jeg tror helt ærlig at uansett om det hadde vært sykepleiebar eller ei, så hadde jeg ikke klart å stå opp kl. 05.30 i dag. Det var på tide med en sykedag!

Men nå må jeg sjekke pizzaen jeg har i ovnen (har glemt den!) og sove før jeg gjør meg klar til Sharis 18årsdag!

- Sykepleiepraktikanten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits