Vårlig veggpryd

Endelig har jeg fått opp noe annet på veggen min enn viktigere papirer, Diors "Cherie"-reklame og sykepleieruniformen min. For et par uker siden fikk jeg blomsterklister som jeg kan henge på veggen og i dag har jeg endelig tatt meg tid til å henge det på, bit for bit og resultatet ble slik:Hva synes du?

Jeg har fremdeles et par blader og blomster jeg kan feste på, men vet ikke helt hvor jeg vil ha de enda. Men jeg synes det ble flott! Hybelen min ble litt mer vårlig.

Apropos vårlig! Jeg så en sommerfugl i dag! Det var den gode nyheten. Den dårlige var at den lå på bakken og var mest sannsynlig blitt tråkka på. Eller frosset i lufta og falt rett ned. Stakkars liten. Når det endelig blir mildere, kommer kulda tilbake. Jeg holdt på å falle nå da jeg kom hjem fra jobb fordi det begynner å frosse på bakken igjen. Så pass på.4 kommentarer

Jeanet

21.03.2010 kl.11:13

Det ble kjempe fint =D

Tormod Liseth

21.03.2010 kl.13:11

Kjempefine blomster!

Hilsen Tormod og jeanette på hytta på Sørlandet!

(her er det ganske mildt!)
Så søt og vårlig, kjempefint, hvor kjøpte du det?

Miriam

24.03.2010 kl.23:20

MittLilleHus: Takk :) jeg har faktisk fått det. Er usikker på hvor det er kjøpt, men det er på nettet hvertfall. Er klister så man kan lett ta dem av og på :)

Skriv en ny kommentar

hits