Svar på spørsmålsrunden

God morgen påskefolk! Nå har vel alle fått påskeegg og er på god vei til å både skape og utvide hull i tenner. Mitt påskeegg er derimot spist opp, er tilbake i oslo og har planer om biffmiddag med Anders som jeg endelig får se etter 9 dagers ufrivillig pause. I dag skal jeg derfor få tida til å gå! Jeg skal rydde, vaske, ta oppvasken (ryddinga kan ta litt tid asså), men hvis dette ikke holder og det ser ut til at jeg blir sittende og bare vente i 2 timer trenger jeg forslag!

Har du forslag til hva jeg kan gjøre for å minske ventetida?


Her er svarene på spørsmålsrunden

Favoritt blogger - Jeg leser Ulrikke Lunds blogg oftest vil jeg tro, men foreløpig er det ingen blogg som er så god at den er min favoritt. Ellers stikker jeg en del innom www.sandra.no 
 

Jeg ser til tider på Paradise hotel. Jeg har ingen favoritter, bare noen jeg ikke liker. Carl og Cathrine går meg på nervene.

Jeg shopper helst på Kvadrat i Sandnes på en butikk som heter Studio Mote. Ellers blir det mye Gina, Cubus, Hennes you know...

Jeg bruker ikke masse penger på klær og sminke, men sikkert litt mer enn andre studenter.

Liker jeg blonde eller mørke menn... Jeg tror alltid en ting før jeg faller for det motsatte.

Jeg ville heller angret på noe jeg har gjort enn noe jeg ikke har gjort


Favorittfilmene mine er The Notebook og Forgetting Sarah Marshall 

Favorittbøkene mine er en bok serie av Meg Cabot: Boy meets girl, The Boy next door og Every Boy's got one. De er skrevet kun gjennom mail, telefonsamtaler, msn og lignende. Kjempegode bøker for håpløse romantikere.

Jeg har aldri hatt kjæledyr. Akkurat nå har jeg lyst på en liten hund.

Akkurat nå er den sangen jeg nynner mest på Fireflies og Party in the U.S.A. Jeg visste faktisk ikke at M. Cyrus som sang den.

Siden jeg studerer sykepleie er det kanskje ikke overraskende at jeg svarer at jeg vil bli noe innen sykepleie når jeg "blir stor". Jordmor, anestesi, akutt eller operasjon. Vi får se ;)

Hvordan ser din drømme bryllupskjole ut?


Noe i denne duren. Enkel, elegant.

Drømmehåret mitt ser noe lignende dette utTakk for alle spørsmålene. Nå er det vel på tide at jeg får starta dagen. God påske!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits