Nålestikk og Metallicakonsert

I går stakk vi nåler i rumpa på hverandre! Intramuskulær injeksjon, kalles det. Jeg skulle stikke først av alle. Å gjøre klar nåla var greit, det hadde jeg gjort før, men å stikke Lotte først, foran alle, var litt skummelt. Heldigvis fulgte læreren med og så at jeg gjorde alt rett. Det gikk overraskende bra. Lotte fikk ikke noe særlig vondt (hun fikk jo en nål i rumpa, litt vondt må det gjorde). Vi stakk to ganger på hverandre. Vi opplevde en gang der det gjorde vondt og en gang der det ikke gjorde så vondt. Dessverre for meg gjorde det vondt for henne siste gangen, så muligens feil utvikling hos meg.

Mens dette skjedde lå Miriam (en venninne fra Stavanger) og sov i senga mi. Metallicakonserten var hennes mål for turen og hun fikk bo på Hybel Miriam under oppholdet. Selv ble jeg tilbudt 2 billetter til både tirsdagens og onsdagens konsert, men jeg har ikke hørt noe særlig på dem, så jeg takket nei til dem. Du kaller meg kanskje dum, men med kun 2 Metallicasanger i mitt repertoar tror jeg det var best for alle at jeg hold meg hjemme.

I morgen starter et nytt "liv" med oppgaveskriving og trening.

Én kommentar

Miriam

18.04.2010 kl.22:36

Best hotel in town:D Det va så koooooooooooos:) hah hørte du at det flye eg tog va det andtsiste som flydde før di innstilte alle flynå? flaks... :S å flaks at det ikje datt ner.. :P hehehe. Snakkes snuskelusk<3 å nok eingan TUUUUUUUUUSENTAKK for at fikk bo hos deg:D miritime<3

Skriv en ny kommentar

hits