Velkommen til 20-åra!

Noen dager bloggfravær har det blitt. Sola har skint så vakkert i hele helgen, så foran laptopen skal man ikke sitte. Da er det egentlig ganske typisk at det begynner å regne på bursdagen min! For ja, 10.05.10 fylte jeg 20 år!

Dagen startet med regndråper dryppende på vinduet, tidlige bursdagsmeldinger fra familie som trodde jeg ville vært våken før 8 på bursdagen min og en herlig gutt ved siden av meg med verdens beste armkrok. Frokosten fikk jeg servert på senga: Roastbiff baguette og en med eggerøre. Ekte, nypressa appelsinjuice og en kopp te. For en nydelig start på bursdagen min!

Senere dro vi hjem til Anders. Der ventet gaven min. Jeg hadde ingen anelse om hva han hadde funnet på. Spent ventet jeg i stua før han ropte meg inn på rommet. En blå, myk pakke ble lagt i hendene mine. Inni papiret lå det en blå- og hvitstripete topp, og jeg som er så glad i striper da! "Så den andre..." Jeg ble veldig overrasket over at det var en til. Denne pakken var hard og firkanta. Skjelven pakket jeg den opp og en skoeske kom til syne. "Lacoste". "Lacoste, Anders? Hva er det du har gjort?". Inni esken lå det et herlig par med tøysko i blå, og hvite striper på siden. Jeg ble så glad at jeg begynte å grine. Jeg var så overraska og glad. Begge pakkene passa meg kjempefint, og jeg gleder meg til sommeren kommer så jeg kan bruke det uten å fryse.Etterpå gikk jeg ned til Dolce Vita i Prinsens gate (er det vel...) for å treffe søstra mi og Linda Pinda som er på besøk fra Italia! De måpte da de hørte hva jeg hadde fått, og søstra mi lo litt av at han og hadde kjøpt sko siden kjæresten hennes også hadde gjort det til henne. En smoothie og en sorbé senere trikket jeg tilbake til Anders og middag.

Middagen smakte herlig! Entrecote med ovnsbakte poteter, stekt løk, agurk og peppersaus. Mmm, jeg elsket det! Desserten skulle vi ta et annet sted. Søstra hans lager nemlig noen helt fantastiske sjokolade/bringebærmuffins. Et tårn av muffins og et lite bursdagslys ventet på meg. Det var det eneste ønsket jeg hadde for dagen egentlig; Et bursdagslys! En vinflaske, 10 muffins hver, Garden Estate og en Paradise hotel episode senere gikk vi tilbake og slappet av med noen episoder av Two and a half men mens jeg telte ned minuttene til bursdagen min var over.

Jeg kan helt ærlig si at jeg var redd for å feire bursdagen min hjemmefra for første gang. Ingen foreldre, ingen kake på senga, ingen klemmer fra vennene mine hjemme, redd for at folk skulle glemme bursdagen min (med facebook er vel det ganske umulig). Men selv om man finner det ut på facebook betyr ikke det at de må sende melding der. Da blir man en av mengden. Det skal jeg huske til andres bursdag :)

Fersk 20-åring

Én kommentar

Idunn

11.05.2010 kl.14:01

Herlig!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits