Studentstreik?

Nå er vi inni en stor streikeperiode. Streik i offentlig sektor. Transportstreik. Merker at butikkene har mindre i hyllene. Søppel blir ikke kastet på de offentlige byggene. Eksamen kan være i fare. Alle vil streike for å få det bedre.

Jeg spør: HVORFOR KAN IKKE STUDENTENE STREIKE?!

11 måneder med studielån ble lovet til heltidsstudenten. Det var alle regjeringspartiene enige om. Skjedde det? Nei. Jeg er ikke den eneste som merker at lommeboka blir tynnere og bankkontoens innhold blir mindre. Jeg er heldig som har en jobb jeg kan leve av i løpet av sommeren, men det blir vanskeligere. Tenk på de som ikke har jobb, eller som først starter i juni? Det er mange som må ty til foreldre og deres pengekasse, men det skal ikke være nødvendig i et land som Norge. 

Studentene har demonstrert, men det er tydligvis ikke nok. Er det mulig at studenter kan streike? Tomme lesesaler, tomme forelesninger, tomme bibliotek. Dette går utover oss selv. Det forstår jeg. 

Politikerne oppfordrer studenter til å ha jobb ved siden av studiene, når de egentlig bør oppmuntre oss til å konsentrere oss om studiene. 

Nei, jeg vil ut i streik! 

2 kommentarer

May Solveig

26.05.2010 kl.21:56

Jeg er helt enig! Det er så teit.. Norge som skal være så rikt, og som sier at de skal satse på de unge, på studentene.. Vi skal tross alt styre landet videre om noen år.. Hvordan kommer det til å gå da, om vi ikke har den tiden vi skulle ønske til å fokusere rundt studene, fordi vi må jobbe ved siden av? Hvordan skal det gå da? Tenk deg en flokk sykepleiere som ikke har den kunnskapen de burde hatt, pga "gjerrige" Norge..

Niklas Aas Skovdahl

27.05.2010 kl.17:41

Vi støtter streikerne i deres kamp for en rettferdiglønn.

I dag kan du lese hva FRPs vil, men ikke snakker høyt om?

http://heltklart.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits