Klar for praksis!

Jeg er klar for praksis! Jeg har ikke blitt noe særlig klokere på hvordan praksis blir, men jeg er klar. Klar til å gjøre noe annet enn å skrive, lese, hvile, jobbe osv. Nå blir det observere, forske og skrive... og lesing så klart. Det blir godt med litt forandring :-)

God helg!

"pels vest"

God og varm helg til meg som har kjøpt seg herlig pelsvest (ikke ekte så klart)!

3 kommentarer

25.10.2010 kl.18:47

Jeg elsker bloggen din, den er en ren inspirasjon til å lese:) Har du noen studieteknikker som er verdt og ta med seg? Og som kan være til hjelp fremover? Går selv første året på sykepleien, og merker at det er lett og kjøre seg fast i noen groper! Føler heller ikke at de metodene jeg benytter meg av studieteknikker fungerer, trenger litt innspill:)

LYKKE TIL I PRAKSIS! Du virker som en veldig dyktig sykepleiestudent!

Miriam

26.10.2010 kl.15:34

Anonym: Takk takk, det var hyggelig å høre!

Den beste studieteknikken jeg har går mest ut på å sette meg mål for hver dag, og lage meg en studiekalender. Når jeg har oppnådd det jeg har planlagt har jeg god samvittighet til å gjøre andre ting :) Bare husk å sette av tid til å skrive oppgaver eller lignende. Det har jeg glemt så nå henger jeg etter :S

Eller så kan du lage en kollokviegruppe, skrive notater for hånd i motsetning til å skrive på PC, leie filmer om tema du leser/skriver om.

Ikke glem å ta pauser, drikk masse vann og spis frukt, trekk frisk luft i pausene og snakke med andre studenter slik at du får litt avbrekk.

Håper dette var til noe hjelp. Masse lykke til!!

26.10.2010 kl.16:34

TAKK :D

Hadde ikke trodd at det skulle være så vanskelig og finne studieteknikker som letter arbeidet!..

Lykke til med oppgavene! :D

Skriv en ny kommentar

hits