Dra på intensivkurs!

Hvis du har mulighet :) Det er lengesiden jeg har hatt så lite overskudd som det jeg hadde i Finland og da jeg kom hjem igjen!

Første kvelden startet med litt informasjon og en middag til 15 euro som absolutt ikke var verdt det - Skinkefristelse.

 

Hadde det enda bare sett så godt ut.

Mandagen begynte forelesningene. Denne dagen ble vi henta på hotellet og kjørt til skolen. De neste dagene måtte vi gå frem og tilbake i skikkelig vintervær. Vi hadde forelesninger mens Fazer sjokolade ble sendt mellom oss. Etterpå skulle vi arbeide i grupper sammen om forskjellige temaer. Min gruppe sitt tema var Seksuell helse.

Tirsdag var det gruppearbeid i mange timer og så gikk vi ut for å spise. En helt grei dag.

Onsdag besøkte vi et behandlingssenter for rusmisbrukere. En av brukerene var veldig åpen mot oss. Han svarte på spørsmålene våre, fortalte episoder av livet hans, det var virkelig flott! Så kjørte vi over Finlands lengste bro.

Og så spiste vi på Berny's, og så kjørte vi over brua igjen. Da vi var tilbake på hotellet arbeidet vi oss nesten ferdig med plakaten vi skulle bruke når vi presenterte temaet vårt. Senere dro vi til Rosso og spiste en enormt god pizza!

Etusivu

Men ikke like god som den de har på Nye La Piazza i Stavanger :)

Og som vanlig var det tilbake til hotellrommet, sjekke facebook, pusse tenner og natta. Så ringte vekkerklokka kl. 7 for 4. gang den uka og en ny dag ventet på oss. Det samme gjorde posteren vår som vi måtte være ferdig med kl. 12. Mailen med posteren ble sendt 11.59. Du kan si vi var stresset!
1 time senere hadde vi framføring, og den gikk veldig bra. Det samme gjorde diskusjonen/debatten vi hadde etterpå. På kvelden var det fest med underholdning. Kondomer, bananer, toalettpapir og innpakningsbånd var bare noen av rekvisittene vi hadde.

Så klarte jeg det store! Mens vi ventet på taxi hjem, og de talte hvor mange som skulle være med, hoppet jeg fram for at de ikke skulle glemme meg i mørket. Vel, glemme meg kom de ikke til å gjøre. Med bremsespor og det hele sklei jeg bortover isen en halv meter før beina mine var i været og rumpa mi i bakken. AU AU AU!!!

Jeg våknet opp med litt vondt her og der. Men bagen var pakket og taxien ventet. Ingenting skulle stå mellom meg og flyet hjem, bortsett fra 2 framføringer til. Heldigvis gikk flyturen hjem fint i forhold til den til Finland. Men det er en egen historie.

I korte trekk kan jeg si at dersom du har muligheten til å dra på intensivkurs, bør du gjøre det. Du lærer mye, får gode venner og kontakter fra forskjellige deler av Skandinavia!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits