Jeg reiser alene

I går så jeg filmen "Jeg reiser alene" på Ringen kino i Komfort-salen.

SALEN:  6/10

Det var ikke så veldig stor forskjell fra de andre salene på Ringen. Det var en liten sal, noe som egentlig var ganske deilig. Det blir mindre lyd fra salen, ikke særlig mye knitring i godisposer og lignende. Dessuten tror jeg det er et mer voksent publikum i salen siden det koster litt mer enn de vanlige.

Skjermen var stor, det var god lyd og bra bilde! Det er derfor jeg liker Ringen kino.

Setene var litt bedre enn de i de vanlige stolene. De kan også legges bakover, og de holdt seg der du ville ha den. Det var skinn (eller imitertskinn) noe som egentlig gjorde stolen litt glatt, det likte jeg ikke. Det var små bord på armlenene istedenfor hull til brusen noe som var et pluss. Salens stoler levde dessverre ikke opp til forventningene mine. Luksussalen i, husker ikke om det var Sandnes eller Stavanger kino hadde bedre, mykere stoler og de hadde kaffe, te og twist bakerst i salen. Nam. Så ingen full pott fra meg altså.

FILMEN: 8/10

Jeg har et spesielt forhold til Jarle Klepp. Det kan ha med at jeg var statist i "Mannen som elsket Yngve" og fikk være med på prosessen, men det er også fordi første filmen var så bra. Dermed høye forventninger til filmen.

Noe som trekker ned er at det skal være i '97, og i denne filmen, i motsetning til "Mannen som elsket Yngve, er de ikke like flinke til å holde filmen i året 1997. Da tenker jeg spesielt på universitetet. Jeg tror ikke alle lesesalenes pulter hadde stikkontakt til laptoper for å si det sånn. Dessuten var han som spilte Arild med i "Mannen som elsket Yngve", men i en annen rolle. Da spilte han Stegasen som de kjøpte hasj av. Ja, han med gipsa armer og dopapir i rassen vettu ;) Men dette er bare småpirk.

Filmen er morsom og ekte. Charlotte Isabel synes jeg er veldig søt og flink, "Onkel Hasse" er en fantastisk flott karakter som står for mye av humoren. Jarle Klepp er fremdeles Jarle Klepp, og som sagt, jeg klarer ikke la være å like han. Alt i alt en fin film, men som sagt, hvorfor spiller Stegasen Arild?!

Hvorfor???

Men til sist, i og med at jeg har bodd lenge i Stavanger, synes ikke jeg det er vanskelig å høre at det er mye replikker ute å går. Det er til tider litt bokmål som skimter gjennom og det må stavangerfolka bli flinker til!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits