21 år

 En usminket, fersk 21 åring!


Jeg dro til praksis uten å få et "Gratulerer med dagen" eller bursdagsklem. Det fikk meg til å savne de gode bursdagene mine på Lundehaugen vgs med kakebaking, synging i kantina og klasserom! 
Men en kurv med jordbær som var kjempegode kostet 16 kroner og gjorde dagen bedre. Det samme gjorde alle meldinger og telefoner jeg fikk. Den første bursdagsklem og "Gratulerer med dagen" kom ca. kl. 13, og da synes jeg at jeg hadde venta lenge nok!

Resten av dagen var jeg hos mamma og pappa. Der ventet jeg på at min kjære skulle komme innom og hente meg før vi skulle ut å spise på Waldemars Café (GÅ OG SPIS DER! De har så god mat der til en billig penge. Veldig studentvennlig). 

Jeg fikk en liten gave av mamma og pappa, en liten teaser. Den "store" gaven fikk jeg i familieselskapet mitt (jeg tror ikke jeg har hatt familieselskap siden jeg var 3 år gammel). Videokamera!! Så nå skal hvertfall utvekslingen til Kina bli dokumentert!
Den gøyeste gaven jeg fikk var så klart fra kjæresten min. Først av alt; Kubb! Det skal bli mange morsomme parkturer i sommer. I tillegg fikk jeg malelerret og oljemaling. Ideen bak gaven er at vi skal male hvert vårt bilde som skal henge i vår framtidige stue. Elsker det!2 kommentarer

Åshild Eidal

15.05.2011 kl.21:54

Gratulerer med dine 21 år :D

Mariann Lizette

19.05.2011 kl.12:38

Gratulerer så mye med dagen! Jeg skriver også en studenblogg om sykepleie. Jeg går 4 semester på hihm. Hva synes du om sykepleien?

Skriv en ny kommentar

hits