7.august 2011

Føler ikke du deg tom? Føler du deg annerledes? Jeg gjør det. Alt er forandret, men samtidig er alt som det alltid har vært. En hvit rose har blitt lagt i blomsterhavet fra meg. "Til Ungdommen" eller "Hjerteknuser" siver ut av høyttalerne minst 1 gang om dagen hos meg. Alle dokumentarer som handler om terrorangrepene må jeg se. Jeg klarer ikke la være.

Planen har vært å ta en pause fra blogging samtidig som jeg har hatt sommerferie, og starte på igjen da august startet. Hver gang jeg har satt meg ned for å skrive har det kjentes feil ut. Hvem leser mine ord, opplevelser og tanker når det er mange flere viktigere ord, opplevelser og tanker å lese?

Nå har jeg sagt til meg selv at jeg må vende tilbake til hverdagen, og en del av min hverdag er jo å blogge i ny og ne. Nå er skolestart rundt hjørnet også, og som studentblogg bør jeg holde dere oppdaterte om siste året mitt.
Det vil jeg starte med to fadderuker (braise yourselves!), samtidig som det er 2 intensive uker med skole før jeg reiser til Beijing i 3 mnd på utveksling! Hvis blogg.no ikke blir sensurert der skal jeg se om jeg får blogget litt derfra :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits