God morgen fra Beijing!

I dag starter en ny praksisuke. Først skal vi lære om injeksjoner, før vi får en 3 timers pause der jeg kan gjøre hjemmeleksa mi, og så skal vi inn i uniformene våre og lære litt.
Som jeg har skrevet om tidligere var vi i Den Forbudte By på fredag. På lørdag tok vi oss en tur til Sommerpalasset. Det var nydelig, idyllisk og ikke minst gigantisk!! Jeg anbefaler å besøke begge stedene hvis du først er i Beijing, men det er lurt å sjekke hvor stort det egentlig er før man gjør det slik at man kan sette av tilstrekkelig med tid.

Dette var The Fragrence of Buddha-Tower, hvis jeg ikke tar helt feil. Her skulle vi opp, mange trapper som dagen før!

Utsikten når vi var halvveis. Og ja, innsjøen er en del av Sommerpalassets eiendom

Marmorbåten. Skjønner ikke helt hvordan den kan flyte. I virkeligheten tror jeg ikke den kan det heller. Men den sto nå ved kai da.

Vi tok en kort idyllisk båttur. Godt å være i båt igjen!

Senere på kvelden dro vi ut.

Tonje, Thea, meg og Helle på 3. Rock i Sanlitun 


Kristian og Anders er i god form

For å unngå tidligere smeller hadde jeg og Tonje bestemt oss for å sitte i en taxi på vei hjem klokka 3. Det er slik vi må gjøre når sjenkinga og utestedene aldri stenger! De andre var mer gira på å bli igjen litt til, noe som resulterte i hjemkomst kl. 6 om morningen nok en gang. Det var godt at jeg og Tonje kom oss hjem da vi gjorde, slik at vi slapp unna spanderingen av shots! Kunne blitt en fæl søndag.

God morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits