Feriens planer

Ferieturen vår til Hainan ble avlyst pga en tyfon. Det er visst den største på 6 år i området. De andre studentene i Shanghai fikk reise, men de reiser ned til regn, regn og atter regn, og da er det kanskje likegreit at vi ikke dro. Da turen vår ble avlyst måtte vi komme på en ny plan for ferien. DAGEN FØR FERIEN BEGYNNER. I Kina er det nesten umulig! Da er det bra at skolen arrangerer en tur for internasjonale studenter til Indre Mongolia. På denne 6 dagersturen skal vi ri på hester, kameler, sanddynesurfe, spise helgrilla lam, besøke en kullgruve og tilbringe en dag i ørkenen. Hvis ikke det høres spennende ut, vet ikke jeg! Dette skjer ikke før den 5. oktober, og det betyr jo at vi har flere dager i Beijing.

En av de grønne slettene i Indre Mongolia

I går skulle vi se et Kung Fu show, men det var så vanskelig å komme seg til området at det endte opp med en 3 timers tur for ingenting (bortsett fra Subwayen vi kjøpte på veien da). I dag håper vi at vi har bedre lykke. Vi skal nemlig til en fornøyelsespark! Den er visst veldig populær. Og det har fått meg til å tenke: Lørdag? Ferie? Lørdag i ferien? O.o

Beijing Amusement Park

For morgendagen prøver vi å planlegge en overnattingstur til muren. Den turen de ser på nå innebærer 3 eller 4 måltider med alt utstyr inkludert. Forhåpentligvis får vi også med oss solned og -oppgang. Det er bare ett stort men for min del. Jeg har jo vrikket min fot under en vennlig fotballkamp, og den er fremdeles hoven og ikke 100 % god å gå på enda. Turen innebærer mye gåing, klatring og forbruk. Vet ikke helt om det egner seg for meg. Men hvis alle skal bli med må jeg nok ha en del smertestillende, gode sko og støttebandasje med.

Den kinesiske mur

Ellers er det blitt mye kaldere i Beijing nå. Det vil si, det er en kald vind som har inntatt byen. Brrr! Vi trenger litt varmere klær nå, og hva er vel da bedre enn å dra til silkemarkedet for å hamstre litt? Vi får se når vi får tid.

Nå nærmer vel høstferien seg snart i kjære Norge. Hva slags planer har du for ferien?


Klar for dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits