Liten oppdatering midt i bachelorskrivingen.

Bachelorperioden gir meg overraskende nok mye overskudd. Kanskje det er fordi jeg kan sove så lenge jeg vil, men jeg tror ikke jeg skal gå dypere inn på det. Det gjør hvertfall at jeg har fått en god start på treningsåret. Nå har jeg prøvd ut styrke45, zumba og boxingintervall. Det er deilig å være i gang med trening etter så langt fravær! Fra nå av tenker jeg at jeg skal benytte meg mest av de danselignende timene. Savner å danse!

Det at jeg ikke har skole nå gir meg også god tid til å planlegge middag. Dette gjør vidunder for matlagingskunstene mine, noe magen min liker. Det er så spennende å lage ny mat, spesielt hvis det blir et godt resultat.

Når det gjelder bachelorskrivingen føler jeg at jeg ikke gjør det så godt i forhold til de forventninger jeg har til meg selv, men når jeg snakker med andre føler jeg at jeg kanskje ligger litt godt an likevel. Jeg har jo mer enn nok litteratur og har fått en god start på skrivinga. Jeg har skrevet litt mer enn 1/4 av det som kreves, og til å være 1/4 inni perioden må jo det være positivt.Vi blogges!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits