Sommerferie!

I dag starter sommerferien min for fullt. Vel, 1 uke av den hvertfall. Jeg har store planer for uka og jeg håper at den blir like fantastisk som jeg ser for meg at den kommer til å bli. Okay, senk forventningene din, Millam. Høye forventninger fører til store skuffelser!

I dag er det mandag. I kveld skal jeg på vinkveld med Lotte og Trude. Det er sikkert 1 år siden sist, men nå er vi ferdige med utdannelsen. Det er ikke sikkert det blir så mange flere av dem nå som vi virkelig skiller våre veier.

Tirsdagen skal jeg på teater med min søster. Jeg skal se Den Unge Werthers Lidelser og jeg gleder meg! Jeg har alltid vært glad i teater, jeg elsker å spille teater og å stå på scenen, men jeg har gått snart 3 år uten å se ett eneste teaterstykke i Oslo! Hvordan har det skjedd spør jeg meg selv?

Onsdag er det avslutningsfest for avgangselevene på sykepleien. Det kommer til å ta av! Dette kan jeg ikke gå glipp av!

Torsdagen er fremdeles åpen, men fredagen er selve avslutningen i Rådhuset. Da skal jeg pynte meg opp i bunad, spise lunsj med foreldre og svigers før jeg viser meg fram for alle i Rådhuset. Deretter blir det vel også en liten fest. Men før den tid håper jeg at mansjettknappene til bunaden min endelig har kommet! Jeg har ventet på de i 1 måned nå. Når skal de komme!

Det blir litt av en uke. Helgen må jeg slappe av, for fra mandag og til 26. august jobber jeg 100 % som sykepleier! Må nyte fritiden mens jeg ennå kan!

 

Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits