Et lite pip

Jeg har ved flere anledninger hatt tid til overs og tenkt at nå skal jeg blogge! Men jeg har ikke klart å skrive ett innlegg jeg selv ville ha lest, og jeg tror jeg vet hvorfor. Twitter og Instagram har tatt mer av min tid. Det skjer hele tiden noe, jeg får respons og jeg får respondere på andres innlegg og bilder. Kanskje det er latskap eller galskap. Jeg skjønner det egentlig ikke for jeg elsket jo å blogge før!
Jeg kommer ikke til å fjerne bloggen, men jeg kommer nok ikke til å blogge med mindre jeg har noe å blogge om :-) Følg meg gjerne på twitter (@Mirisol) eller Instagram (Millam90).

Vi blogges da ;-)

2 kommentarer

Selma

06.11.2012 kl.15:09

Hei! Jeg har (endelig) funnet ut at det er sykepleier jeg vil bli og nå lurer jeg veldig på hvilken av oslo-skolene som du ville sagt var den "beste"? Hørte fra en venninne som valgte HIO at de var veldig forskningsrettet, hadde mer fokus på å ha mange studenter enn å "se" den enkelte og at de ikke hadde noe om ledelse og veldig mye mer enn lovisenberg/diakonhjemmet om sykehjem?

Var du fornøyd med valget ditt?

(så mange spørsmål, hehe)

Miriam

09.11.2012 kl.18:49

Selma: Hei! Jeg er enig med det venninnen din har sagt. Vil du ha mer om ledelse bør du nok velge lovisenberg eler diakonhjemmet. Men jeg tror du får flere muligheter dersom du velger HiOA fordi de har avtaler med så varierende sykehusavdelinger. Det nærmeste du kommer til barn (det jeg ønsker å jobbe med) hvis du velger Lovisenberg er gynekologisk kreftavdeling fra 18 år og opp. det er alltid mye man vil endre, men jeg er veldig fornyøyd med valget mitt. Det er så flott miljø på HiOA og det ville jeg ikke byttet bort mot noe. Uansett begynner det meste av læringen når du er ferdig og begynner å jobbe! :) Håper du ble noe klokere :P

Lykke til med valget! Yrket kan jeg hvertfall anbefale

Skriv en ny kommentar

hits