Å begrave en venn

Jeg jobber med kreft og død daglig. Det var ikke så vanskelig som jeg trodde det kom til å bli. Det er sterke historier, det er triste historier, men jeg klare å holde det på avstand og glemme det når jeg ikke er på jobb. Det overrasker meg at jeg klarer det, slik som jeg er.

Noe jeg håper ingen av dere får oppleve er å miste en venn. Si farvel til en venn. Begrave en venn. Hun forlot oss for tidlig. Hun har plantet et frø i meg og alle hun møtte. Allerede tenker jeg, hva ville hun gjort? Hun ville ha forandret Norge. Kjære vakre, sterke pike. Du var høyt elsket, respektert og satt pris på. Du var deg selv til det siste. Du lot ikke sykdommen forandre deg. Du har alltid vært der for dine venner. Du vil alltid være med dine venner. Takk for at du var deg. Hvil i fred, blide pike.  

2 kommentarer

Frøydis:)

17.01.2013 kl.16:37

Hei :)

Jeg har veldig lyst til å søke sykepleier på hio fordi jeg har en god følelse for denne skolen

men det er bare det at det er så mange som sier at det er så mye rot og tull osv.

Hva mener du om dette? Er også flere som skriver at det er vanskelig å få jobb hvis man utdanner seg ved hio som sykepleier. Vet du noe om dette?

Takker for svar :)

Miriam

24.01.2013 kl.16:04

Frøydis: Alle skoler kunne vært bedre, og ja, det er ting å klage på ved HiOA. Det kunne vært bedre forelesere, det kunne vært færre studenter med tanke på oppfølging fra veileder og praksisplass. Mange liker ikke at man skifter studiegruppe fra år til år, det samme med veileder, men alle disse tingene vil være med på å gjøre deg tilpasningsdyktig når du kommer ut i arbeid. Du vil lære å samarbeide med mange forskjellige mennesker.
Når jeg har fått sykepleierutdanningen litt på avstand, er jeg veldig glad for at det ble HiOA. Det finnes ikke noe sikkerhetsnett. Du må gjøre en innsats!

Og når det kommer til jobb, det handler ikke om hvilken skole du har gått på, men på hvor godt inntrykk du gjør på et eventuelt jobbintervju. Så lenge du kan vise til gjennomført bachelor og gode karakterer skal ikke ordet "HiOA" stå i veien for at du får jobb.

LYKKE TIL!

Skriv en ny kommentar

hits