17. mai er jeg så glad i...

Gratulerer med vel overstått alle sammen! Er det ikke en herlig dag?! Jeg elsker 17. mai. Bunader, flagg, korps, sang, frokost, champagne, bunader! For en digg dag! For meg startet den tidlig. Jeg jobbet nemlig nattevakt til 17. mai. Rolig var den heldigvis. Da klokka nærmet seg 06 satt jeg og en kollega og hørte på 17.mai-sanger og sang Ja vi elsker, kun for å komme i stemning. Vi skulle jo hjem og sove. Og sov gjorde jeg. I 3 timer. Da var det dusj, på med bunad og spise frokost med 15 andre. Jeg kom fashionably late, men når man ankommer i bunad, gjør det vel ingenting. Rogalandsbunaden min med Jelsabroderi har jeg kun brukt 2 ganger før. Jeg elsker å ha den på meg!

 

Etter litt sprudlende italiensk vin og mammas herlige paier, dro jeg og min søster til min gamle arbeidsplass for å hilse på de gamle og si gratulerer med dagen. Det var hyggelig å se at det ble så godt satt pris på. Men så sa plutselig kroppen min stopp og jeg måtte ta meg en powernap for å holde ut resten av dagen. 40 minutter seinere var venninnene mine i parken og jeg byttet til kjole og ble med dem.

Meg, Madde og Maria

Meg og Madde


Marte og Malin

(Ja, jeg har kun venner som begynner på M)

Etterpå dro jeg og kjæresten min til min søster og hennes samboer for å spise spaghetti og kjøttboller Jamie Oliver stil!Etterpå ble det party i kollektivet, men jeg holdt bare ut et par timer før jeg sluknet på senga og sov til kl. 11 i dag. Nydelig varmt vær, men jeg sitter inne og blogger mens snørra renner (Too Much Info) i det som har vært treningsmotivasjonsoutfiten min:


Fremdeles ikke helt happy med beina mine, men jeg har kanskje ikke trent så mye for at de skulle bli drømmebein heller. My bad.

Ha en flott dag i varmen!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits