Travel slutt på uka

For en avslutning på praksisuka! Jeg har slitt med forkjølelse den siste uka, og var ganske utslått da jeg våknet på torsdag. Jeg var i sterk tvil om jeg skulle dra i praksis, men bestemte meg for å dra. Det angret jeg ikke på! Noen vakter er jeg heldig hvis jeg får én fødsel. Denne vakten starta med ei førstegangsfødende som hadde rask fremgang. Før klokka ble 11 hadde jeg lagt et klipp (endelig har jeg lært meg å legge episiotomi) og ei lita jente ble født. Det er virkelig flott å følge kvinner som ikke bruker epidural i fødsel, og se hvordan kroppen tar over og styrer kvinnen gjennom fødselen. Etter fødelsen forløste jeg morkaka og suturerte klippet på egenhånd.

Jeg rakk så vidt å gå inn på vaktrommet før jeg ble sendt inn på en annen fødestue. Papirene og dokumentasjonen fikk vente. Ei andregangsfødende med trykketrang var på vei inn og jeg og jordmoren min var de eneste ledige. Kl. 12 var kvinnen kommet inn på fødestua og ca. 20 minutter senere var enda ei lita jente født! Snakk om rask fødsel!

På 1,5 timer hadde jeg tatt imot to friske, nydelige jenter! Jeg var så høy på adrenalin at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hånda mi verka i flere dager etterpå, det er først i dag at den kjennes normal ut igjen. Nå ser jeg frem til 3 vakter på fødeavdelingen neste uke før jeg tar meg en velfortjent påskeferie!     

Én kommentar

Jessic

20.03.2016 kl.20:26

Wow så gøy!😃

Skriv en ny kommentar

hits