En ny hverdag - Masteroppgaven

Praksisperioden er over. Jeg har hjulpet 39 skjønne små til verden. Jeg følte at jeg avsluttet praksis på topp. Det er en herlig følelse! 
Men nå som praksisen er lagt bak meg, er det på tide å se fremover. Mot masteroppgaven! Det er det jeg har gruet meg mest til. Ikke fordi jeg er usikker på tema eller fordi jeg synes det er vanskelig å skrive. Nei, det er fordi jeg har kort tid til å gjøre så uendelig mye arbeid på. På 20 uker skal jeg gjøre masse grunnarbeid; prosjektbeskrivelse, søknad til NSD, samtykkeskjema, informasjonsskriv, intervjuguide. Deretter må det intervjues 6-8 informanter, transkribere intervjuene, analysere, drøfte og konkludere. Og ikke minst skrive 15 000 ord om alt. Det virker så uoverkommelig!


Min nye arbeidsplass...

Heldigvis er oppgaven min en del av et større prosjekt og jeg har dyktige veiledere ved min side. Jeg er veldig spent på tida fremover og hvordan det blir å være borte fra fødeavdelingen helt til november! Å komme tilbake til fødsler er heldigvis en veldig god motivasjon for å ferdigstille dette prosjektet. 
Bloggingen min blir kanskje ikke like interessant i denne "praksispausen" og det må jeg bare unnskylde på forhånd. Men jeg kan garantere at det blir mye spennende lesing i november! Hold ut til da! 


Savner ordentlig vår!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits