5 årslista

For noen uker siden satt jeg sammen med noen venninner og snakket om fremtiden. For moro skyld laget de en liste som omhandlet hvor jeg kom til å være om 5 år, altså i år 2022. Det er ikke en liste for hva de håper for meg, men hva de tror vil ha skjedd. Jeg skal se på om det er oppnåelige forventninger til meg eller ikke.

 Assisterende avdelingsleder er ikke en jobb jeg hadde takket nei til, men selv om 5 år tror jeg det er alt for tidlig. Dessuten vil jeg gjerne forløse barn i mange år fremover. Uoppnåelig (innen 5 år). 

4-roms på Tåsen kan jeg enten oppnå ved å endre planløsningen i min nåværende leilighet eller ved å kjøpe noe nytt. Men skal jeg kjøpe noe nytt neste gang håper jeg det blir et hus. Muligens oppnåelig.

Ett barn skal jeg klare å få i løpet av de neste 5 årene. Forhåpentligvis har jeg klart to allerede. Oppnåelig hvis jeg får bestemme (synd man må ha med en til på laget). 

Hvis jeg ikke er gift innen 5 år, er det noe alvorlig galt med typen min (eller meg selv hvis jeg fremdeles venter etter 12 år). Oppnåelig. 

En ny, fancy bil er drømmen (spesielt når jeg kjører rundt i en sliten 97-modell som truer med å ikke starte), om den så er barnevennlig får det bare være. Absolutt oppnåelig.

Jeg er usikker på om jeg kommer til å jobbe frivillig på et krisesenter. Jeg har tross alt planer om å være travel småbarnsmor innen den tid. Men en kombinasjon mellom fødeavdeling og krisesenter hadde vært spennende. Kanskje oppnåelig. 

"Kulturaktivitetskoordinator" er en kul tittel jeg håper jeg kan smykke meg med blant vennene mine innen 5 år. Dette går jeg inn for! Oppnåelig! 

Sykkelentusiast har jeg aldri vært, og aldri tror jeg at jeg kommer til å bli det heller. Men i sommer skal jeg sykle så ofte som mulig til og fra jobb, selv om tilbakeveien innebærer 10 minutter i beinhard oppoverbakke som nesten tar knekken på meg hver gang. Men fortsetter jeg å sykle, vil jeg kanskje se jævlig bra ut i sykkelutstyr innen 5 år. Oppnåelig, men svært usannsynlig, kjenner jeg meg selv rett.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits