Halvdagsferie

Sommeren er her for fullt, men ferien min lar vente på seg. I mellomtiden må man jo bare utnytte de mulighetene man får! I går var jeg invitert på middag og hygge til ei jeg ble kjent med i Tanzania. En liten biltur ut til Akershus, ble som en halvdagsferie. Ikke visste jeg at hun hadde basseng i hagen omringet av roser, peoner og frukttrær. Det var som å dra på ferie til syden. 

Ikledd en kanga fra Tanzania, strålende fornøyd med ferietilværelsen! Rett før en liten dukkert i 25 grader varmt basseng.

Jeg drakk mange slike glass i går. 

Jeg koste meg glugg med sol, alkohol, 3-retters middag og godt selskap. Jeg ville ikke hjem til hverdagen. Men sånn funker det ikke. Ferien min starter ikke før om 14 dager. Og da blir det ikke akkurat sol og varme som står i sentrum. Det får jeg komme tilbake til når det nærmer seg.

Med tanke på alle disse kaloriene jeg konsumerte i går, og målet mitt om trening 2 ganger i uka, bestemte jeg meg for å være i litt fysisk aktivitet i dag. Formen var ikke påvirket etter gårsdagen og det var nydelig vær. Så hva var vel bedre enn en liten trappetreningsøkt i solsteken? Den var kanskje liten, men det var helt grusomt å holde på sånn. 30 minutter med en gjennomsnittspuls på 159 (i følge fitbit) fikk meg til å bli sprutrød i ansiktet og banne for hvert trappetrinn jeg tok. Men nå slipper jeg å tenke på at jeg må trene noe resten av uka. 


Hadde egentlig tenkt å ta bilde av trappa, men jeg tok ikke med telefonen. Så da blir det en selfie som ikke klarer å vise hvor rød jeg faktisk var i ansiktet! Jeg var helt på tomatskalaen. 

Nå ligger jeg i sofaen (surprise) og venter på at den nyeste episoden av Home and Away skal komme ut i Australia... Må le av meg selv, men kan ikke noe for at jeg digger det. Tror ikke jeg rekker å se den for hvert øyeblikk må jeg sykle til kveldsvakt (et steg nærmere sykkelentusiastmålet).  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits