Mitt 75. barn!

Denne helgen har jeg hatt arbeidshelg. Selv om det har vært travelt, har jeg jobbet med et godt team, både faglig og sosialt sett. For meg har det vært en stor overgang å gå fra å være sykepleier til jordmor. Før jeg begynte på jordmorstudiet følte jeg meg trygg i sykepleierrollen og jeg hadde god kompetanse innenfor mitt arbeidsfelt. Etter 6 måneder som sykepleier hadde jeg en bratt læringskurve, følte meg flink og begynte å få gode venner på jobb. Nå, 6 måneder etter at jeg ble ferdigutdannet jordmor, føler jeg meg nesten like grønn som første dag. Mye har med at jeg hele tiden må spørre om ditt og datt, lese prosedyrer og ikke bare kan ting (ååå som jeg savner å bare kunne ting!). Når jeg jobber på føden sitter jeg mesteparten av tiden på fødestuen uten å se kollegaene mine, og hvis jeg først snakker med dem, handler det som oftest om faglige ting. Det gjør at det går tregere med det sosiale på jobb også. Jeg vet at det blir bedre med tiden, begge deler, men når jeg har det sånn som nå er det så utrolig deilig når vaktene blir sånn som de var i helgen. 

Men nå til overskriften. Det er jo selvfølgelig ikke jeg som har født mitt 75. barn, men jeg har forløst mitt 75. barn (ikke ment som clickbait)!

Jeg tar ikke bilder på jobb, så når jeg først skriver om jobb, blir det en doselfie. Her blid og fornøyd etter baby Kaptein Krok kom til verden (aka baby nr. 75)

Etter å ha jobbet torsdag til søndag hadde jeg håpet at tallet skulle være nærmere 80, men jeg er mester i å overlevere fødende med 10 cm åpning på sølvfat til påtroppende team. Fødsel nr. 75 feiret jeg med italiensk pizza, bobler i glasset og en tur ut på byen med jentene jeg skal på jentetur med i august! Jeg er så klar for å komme meg til varmere strøk. Dessverre er det 4 uker til og en ferietur til kaldere strøk først. 7 vakter (10 dager) til jeg sitter på flyet til Reykjavik! 

 
 

Én kommentar

Hege Kristin

10.07.2017 kl.14:49

hørtes ut som en spennende jobb du har!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Skriv en ny kommentar

hits