Endelig ferie (til kaldere strøk)

Det har vært stille fra meg de siste dagene fordi jeg har brukt tiden til å forberede meg til ferien. For meg starter den i morgen! Men først må jeg på nattevakt (buu). Er spent på hvordan jeg kommer til å klare meg; Går av vakt kl. 08, må reise til flyplassen kl. 13... og jeg som sliter sånn med å sove i sittende stilling. Spørs om jeg kommer til å være noe godt selskap når vi kommer frem (og underveis for den saks skyld).

Uansett, sommerens første reise går til Island. Jeg gleder meg til en annerledes ferie, fylt med eksotiske landskap og spennende opplevelser. Vi skal tilbringe flere av nettene der i telt, så siden helgen har jeg testet utstyr. Det blir 6 dager med mye bilkjøring, fra Reykjavik via sørkysten til østkysten, og til slutt opp til Nord-Island hvor vi skal avslutte hele reisen i et bryllup. Hurra! 

Her ligger jeg behagelig på liggeunderlaget mitt i den rosa soveposen min. Jeg kokte inni der. Var noen og 20 grader innendørs, spørs hvor komfortabel jeg blir når gradestokken nærmer seg 5-tallet. 

Jeg har ikke tenkt å blogge noe fra Island, men jeg håper å få skrevet et sammendrag av turen når jeg kommer tilbake siden vi skal kjøre rundt på store deler av øya. Selv om jeg går inn for å blogge når jeg reiser, ender det alltid opp med at jeg har lyst til å bruke tiden min på andre ting når jeg først er et nytt sted. 

Blogges i august! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits