Ingen hobbyer

Da jeg var yngre hadde jeg flere hobbyer, men turn og drama var det som ga meg mest glede. Etter at jeg ble ferdig med videregående ble det vanskeligere å fortsette med det fordi det ikke var et fritidstilbud lengre, med mindre jeg valgte å satse. Jeg var ikke flink nok i turn til å kunne satse, og når det kom til skuespillerdrømmen la jeg den raskt på hylla med en gang teaterhøgskolen ga meg et nei, noe jeg angrer litt på. 

Når noen spør meg hva jeg liker å gjøre på fritiden, synes jeg det er vanskelig å svare. Jeg skulle ønske jeg kunne svare klatring, dykking eller frisbeegolf, men det kan jeg ikke skryte på meg. Realiteten er at jeg liker å se en god serie eller film, eller å være sosial. Spør noen om jeg vil være med på quiz eller lønningspils er jeg førstemann som sier ja, hvis ikke jeg er den som drar det i gang! Jeg vet ikke om det er en hobby, men det er det fritiden min blir brukt til. 

Men jeg håper at jeg kan legge til noe annet på fritidslista mi snart. Jeg er veldig glad i å gå på konserter og teater, men har ikke utnyttet det fantastiske kulturtilbudet Oslo har. Jeg gjør slikt alt for sjeldent, så denne høsten har jeg booket billetter til flere forestillinger og konserter. Jeg gleder meg skikkelig til jeg får oppleve kulturhøsten i Oslo. Etter 8 år er det på tide!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits